Tjänster

Hyvää hjälper dig med text och att bli mer normkreativ, samt strategisk. Antingen själv eller  med hjälp av samarbetspartners inom digital kommunikation och inkludering.

Kommunikationstjänster

Hyvää erbjuder en rad tjänster inom kommunikation:

Normkreativ kommunikation är för dig som vill jobba proaktivt och tilltala fler. Med normkreativ kommunikation kommer ni att nå andra än de gamla vanliga och börja bygga mångfald på riktigt. Hyvää hjälper er med utbildning, analys och strategi.

Strategisk kommunikation är för dig som vill jobba långsiktigt och behöver en partner på vägen. Hyvää hjälper er att jobba mer strategiskt med kommunikation, hantera kriser och att leda utvecklingsarbetet.

Skrivande & copywriting är för dig som vill ha hjälp med skrivandet eller en redaktör som projektleder, samt bearbetar text och struktur. Hyvää skapar texter som engagerar rätt målgrupp. Alltid normkreativt och lätt att förstå.


HÖR MED HYVÄÄ
→ info@hyvaa.se —– 070-250 03 07

UPPDRAGSGIVARE OM HYVÄÄ

”Hjälpsam, värdedriven och professionell”

”Innovativ, modig och kreativ”

”Trygg, kunnig och leveranssäker”

Maria Niemi sitter ned och blickar utåt
Hyvääs vd Maria Niemi. Foto: Jennie Kumlin

Hyvää är värderingsdrivet

Organisationer och företag som vill göra gott och vågar sticka ut får hjärtat att bulta lite extra. Kommunikation för bra saker är Hyvääs grej.

Få prisuppgift

Hyvää verkar för schyssta villkor. Det innebär också att Hyvää inte konkurrerar med låga priser, utan med god kvalitet och vettiga värderingar.

För information, prisuppgift och beställning kontakta Hyvää.