Normkreativ

Normkreativ kommunikation är proaktiv kommunikation. Det stärker varumärket, förhindrar drev och förtroendekriser och säkrar er verksamhet för framtiden.

Vill ni rekrytera fler kvinnor eller män? Vill ni att fler HBTQ-personer ska hitta er? Tycker ni att er kår av förtroendevalda är lite väl homogen? Och hur gör man egentligen fler nöjda och glada?

Hyvää kan hjälpa dig och er organisation att kommunicera mer inkluderande och normkreativt, så att alla oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning och funktionsvariation känner sig sedda och inkluderade.

Normkreativ

Tjänsten skräddarsys efter era behov och kan exempelvis innehålla:

  • Föreläsning, utbildning och workshop om normkreativ kommunikation och inkludering (inspirationspass, halvdag eller heldag med workshop)
  • Analys av er kommunikation utifrån ett normkritiskt och inkluderande perspektiv
  • Strategisk kommunikationsrådgivning med ett normkreativt perspektiv
  • Framtagning av normkreativt innehåll, material och kampanjer

Statens konstråd, Timrå kommun, Universitetskanslerämbetet, Västerås stad, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor och Region Blekinge är några av de organisationer som anlitat Hyvää för tjänsten Normkreativ. Läs mer under Uppdrag.

Anlita Hyvää

För information, prisuppgift eller beställning kontakta Hyvää!

Gå en kurs i normkreativ kommunikation!

Hyvää arrangerar också enskilda kurser i normkreativ kommunikation.

Bok om normkreativ kommunikation

Hyvääs Maria Niemi har fått Creo-stipendiet för att skriva en guide till normkreativ kommunikation. Skriv upp dig på intresselistan för att inte missa boken när den kommer ut!