Normkreativ

Normkreativ kommunikation är proaktiv kommunikation. Det stärker varumärket, förhindrar drev och förtroendekriser och säkrar er verksamhet för framtiden.

Vill ni rekrytera fler kvinnor eller män? Vill ni att fler HBTQ-personer ska hitta er? Tycker ni att er kår av förtroendevalda är lite väl homogen? Och hur gör man egentligen fler nöjda och glada?

Hyvää kan hjälpa dig och er organisation att kommunicera mer inkluderande och normkreativt, så att alla oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning och funktionsvariation känner sig sedda och inkluderade.

Normkreativ

Tjänsten skräddarsys efter era behov och kan exempelvis innehålla:

  • Föreläsning, utbildning och workshop om normkreativ kommunikation och inkludering (inspirationspass, halvdag eller heldag med workshop)
  • Analys av er kommunikation utifrån ett normkritiskt och inkluderande perspektiv
  • Strategisk kommunikationsrådgivning med ett normkreativt perspektiv
  • Framtagning av normkreativt innehåll, material och kampanjer

Teatercentrum, Statens konstråd, Timrå kommun, Universitetskanslerämbetet, Region Dalarna och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är några av de organisationer som anlitat Hyvää för tjänsten Normkreativ. Läs mer under Uppdrag.

Feedback från deltagare:

”Jag var allra mest lycklig över den normkreativa föreläsningen med Niemi. Vi behöver verkligen vakna i det sammanhanget.”

”Maria Niemi var väldigt kul och nyttig att lyssna på.”

”Maria Niemis föreläsning var en ögonöppnare.”

Anlita Hyvää

För information, prisuppgift eller beställning kontakta Hyvää!

Gå en kurs i normkreativ kommunikation!

Hyvää arrangerar också enskilda kurser i normkreativ kommunikation. Är du intresserad av att gå en sådan kurs – tveka inte att ta kontakt!