Integritetspolicy

Vilka är Hyvää?

Hyvää AB är ett aktiebolag inom kommunikationsområdet som ägs av Maria Niemi.

Webbplatsens adress är: https://www.hyvaa.se

Vilka personuppgifter samlas in

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar Hyvää in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Sidor och inlägg på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar med mera). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge dina uppgifter behålls

Om du skriver en kommentar kommer den och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att Hyvää behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart dina uppgifter skickas

Kommentarer från besökare kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Kontaktinformation

Har du några frågor eller önskar ta bort personuppgifter – kontakta Hyvää.